Opel Rekord C 1700Het kenteken is afgegeven op 28 juni 1967. Van de historie is weinig bekend. Alleen dat de auto in de jaren 80 van de vorige eeuw is overgespoten en sinds eind diezelfde jaren 80 in een showroom van een Peugeot garage in Steenwijk heeft gestaan.

In 2011 is de auto door een particuliere liefhebber gekocht en weer rijvaardig gemaakt waarna hij in april 2012 APK gekeurd is.
Op 18 augustus 2012 heb ik de auto gekocht en opgehaald in Steenwijk.
 
Status van de auto bij aanschaf.
 
  De lak is in goede staat, alleen linksachter onder op het spatbord zit een lange kras. De spiegels zijn niet meer mooi en de kentekenplaten doen zelfs afbreuk aan de auto, het lijkt wel of de letters met de hand zijn overgeschilderd. Het zwart van de grille is op veel plaatsen beschadigd. De rubbers van de knipperlichten zijn grotendeels vergaan.

Het interieur is nog origineel en ziet er goed uit. Het instrumentenpaneel is goed en netjes, de meters werken, maar de verlichting daarvan niet. De chromen randen zijn wel versleten.

De auto is nagekeken en APK gekeurd. De auto rijdt goed en zonder problemen. Er zitten diagonaal banden onder, dus hij zwabbert wel wat meer over de weg dan met radiaal banden.
 

 Vervolg ==> Rekord